SAMSUN / TEKKEKÖY - TEKKEKÖY ANAOKULU

May

OKULUMUZ 4/B SINIFI ÖĞRETMENİMİZ İNCİ ŞENTEPE ÖNCEL ''MY ART STUDIO''(SANAT ATÖLYEM ) ADLI ETWİNNİNG PROJESİNE BAŞLAMIŞTIR

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Gülçin Tosun, öğrencileriyle beraber yürüttüğü the world in letters projesi ile Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Gülçin Tosun, yürüttüğü ‘The world in letters’ e Twinning projesi ile ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmıştır.

Haz

'The world in letters' projesine katılan öğrencilerimize katılım sertifikalarını verdik. Bütün emekleri için öğrencilerimize ve velilerimize tekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Gülçin Tosun’un yürüttüğü ‘The world in letters’ e Twinning projesi son öğretmen toplantısı bütün öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Gülçin TOSUN'un öğrencileriyle birlikte yürüttüğü 'The world in letters' e Twinning projesi e kitabı, projeye farklı ülkelerden katılan bütün öğretmen ve öğrencilerin aktif katılımlarıyla oluşturuldu.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında okul müdürümüz Fatma SARITAŞ tüm öğretmenlerimize pasta kestirerek çiçek armağan etmiştir.

Mrt

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER tarafından  pandemide göstermiş olduğumuz gayretlerimizden dolayı verilen başarı belgelerimizi okul müdrürümüz Fatma SARITAŞ'ın elinden aldık

Haz

PROJE ORTAK OKULLARI İLE YAPILAN ORTAK STEM PLANI YÜZ YÜZE VE UZAKTAN EĞİTİM SÜREÇLERİNDE İŞLENEREK ÇOCUKLARIN GERİ DÖNÜŞÜM KONUSU BİLİNÇ GELİŞTİRMELERİ SAĞLANDI